📓3+1 načini uporabe tetra pleničk poleti

Mit: tetra pleničke so uporabne le za podiranje kupčkov. Pa je to res? Nikakor!

Razlogov, zakaj so tetra pleničke ponovno vse bolj priljubljene, je veliko. Različne načine uporabe le-teh smo opisali že v članku Zakaj so tetra pleničke nepogrešljive pri dojenčkih?, tokrat pa izpostavljamo prednosti tetra pleničk, ki so še posebej koristne v poletnem času.

 

1. ZAŠČITA PRED SONCEM (TUDI V VOZIČKU)

Ker je bombaž modal tetra pleničk redko tkan, je blago lahko in zračno ter tako zelo prijetno v vročih poletnih dneh. Kot zaščito pred soncem lahko z njimi otroka bodisi pokrijete, ne da bi mu od tega postalo vroče, ali pa pleničko nastavite na voziček kot tanko zavesico, skozi katero še vedno z lahkoto pihlja vetrc.  

 

2. DOJENJE NA PROSTEM

Tetra pleničke so lahke in tanke, zato pridejo še kako prav, ko je dojenčkova torba za sprehod že tako do vrha polna. Pri dojenju na prostem lahko tetra pleničko uporabite za brisanje, saj dobro vpijajo in se hitro sušijo. Med podiranjem kupčkov si lahko pleničko nastavite na ramo. Nastale madeže lahko umijete takoj in jo že po nekaj minutah sušenja v poletni vročini suho pospravite nazaj v torbo.  

 

3. PODLAGA ZA DOJENČKA

Ker so tetra pleničke zelo mehke in nežne do kože, lahko dobro služijo kot podlaga za dojenčka, tudi na primer namesto brisače na plaži.  

 

3 +1. NEGA, TUDI ZA ODRASLE

Zadnji namig je označen kot +1, ker je idealen tudi za vas, odrasle. Ker so pleničke zelo mehkega materiala, so sijajno nadomestilo brisače in lahko z njimi poskrbimo za nežno sušenje las po kopanju. 

 

minimellows tetra plenicke

Minimellows modal tetra pleničke so narejene v Sloveniji z ogromno radosti in z mislijo na najboljše za otroke ♥ Narejene iz 100% bombaža s certifikatom OEKO-TEX®, zagotavljajo popolno zračnost, mehkobo in udobje.

Minimellows komplet vsebuje dve tetra plenički ter prispe lično zapakiran v eko škatli, prav tako narejeni v Sloveniji. Tako je celostno domiseln paketek tudi odlično darilo ob rojstvu, ki bo razveselil vsake novopečene starše. 

KUPI TETRA PLENIČKE ➝ 

Komentiraj