Zgodba o Minimellows izdelkih je obdana s čustvi in sega nazaj v leto 2015, ko sem prvič zanosila. Spomnila sem se svoje ninice iz otroštva, ki me je spremljala vrsto let. Bila je moja zaveznica ter najboljša prijateljica pri spanju in s temi lepimi spomini sem šla v iskanje ninice za svojega otročka.

Kljub vsem prebrskanim butikom nisem našla take, ki bi mi vzela dih, ki bi bila narejena v EU, iz najboljših materialov in bi malčkom ponujala nekaj več. Takrat sem se odločila, da mu ninico sešijem kar sama. Poiskala sem najboljše materiale, naredila en kup raziskav, kaj pomaga dojenčkom pri razvoju in lažjem spanju in tako sem čez nekaj časa sešila prvo kravico Paulino.

Minimellows izdelki so od takrat prepotovali že lep del sveta, med drugim jih najdete v priznanem dunajskem otroškem muzeju ZOOM Kindermuseum.

Vsi Minimellows izdelki so ročno narejeni v Sloveniji, iz najboljših materialov, z ogromno ljubezni in to je kvaliteta, ki jo želimo obdržati. Saj si otročki zaslužijo le najboljše️.

Ajda Rotar Urankar,
ustanoviteljica znamke Minimellows

Ajda Rotar Urankar

NAŠE REFERENCE

Znamko Minimellows lahko najdete na Dunaju v otroškem muzeju ZOOM Kindermuseum, predstavljena pa je bila tudi v priznanih medijih kot je British VOGUE in na Mesecu oblikovanja v Ljubljani.

Reference Minimellows

NAJDETE NAS TUDI NA

Instagram in Facebook profilih.

KONTAKT

hello@minimellows.com

+386 69 843 396