🎧 Eva Birsa, o trenutkih, ki prehitro minejo

V tokratnem pogovoru se je Ajdi pridružila Eva Birsa, mamica dveh otrok, ter ustanoviteljica in direktorica podjetja Evitas.

Poslušaj tudi na: Apple Podcasts Spotify | Google Podcasts

Razlika med vzgojo fantka in punčke

Eva je ženska, ki se dnevno sooča z vlogo mamice in zahtevnostmi poslovnega sveta. Ima dva otroka, Krisa, ki je star osem let in obiskuje tretji razred, ter mlajšo hčerko, ki je tik pred vstopom v šolo. Medtem ko je Kris bolj zainteresiran za motorje in kolesa, ter rad izvaja različne poskuse, je Eva opazila, da je njena hčerka popolna nasprotje. Princeska po duši, obožuje barvanje nohtov, ličenje in spreminjanje oblačil. Poleg razlik v zanimanjih, pravi, da pri fantku in punčki opazi tudi razlike v njunem karakterju. Kris je bolj umirjen in ima dobro srce, medtem ko je hčerka bolj borbenega duha.

Usklajevanje družinskega življenja s poslovnim svetom

Pravi, da ji fleksibilen delavnik omogoča, da si lažje vzame čas tudi za družino. Včasih z delom nadoknadi od doma ali popoldan, ko se otroka zamotita sama. Seveda je lahko naporno, če se stvari nalagajo, vendar se Eva prilagaja situacijam in izkorišča svoje veščine multitaskinga. Njena ekipa in partner ji prav tako nudijo podporo in pomoč pri usklajevanju družinskega in poklicnega življenja.

Kaj jo je najbolj spremenilo, odkar je postala mama?

Eva se zaveda, da je starševstvo polno sprememb in prilagajanj. Včasih je bila perfekcionistka, vendar je s prihodom otrok morala spustiti določene stvari. Naučila se je biti bolj fleksibilna in ceniti vsak trenutek, ki ga preživi z otroki. Kljub obveznostim se trudi biti prisotna in kvalitetno preživeti čas z njimi. Starševstvo prinaša tudi nove prioritete, ki jih je potrebno postaviti. Eva se zaveda, da je to del življenja in se z veseljem prilagaja novim izzivom.

Če bi lahko še enkrat šla od začetka, kaj bi spremenila?

Eva se zaveda, da čas z majhnimi otroki še prehitro mine in če bi lahko zavrtela čas nazaj, bi te prve trenutke, polne crkljanja, cenila še bolj, saj kot klišejsko pravijo, z otroki čas res leti. Pravi, da je starševstvo je ena najlepših in najzahtevnejših vlog v življenju, vendar z ljubeznijo, prilagodljivostjo in podporo bližnjih lahko postane čudovito potovanje.

Celoten pogovor lahko posulšate spodaj:

Poslušaj tudi na: Apple Podcasts | Spotify Google Podcasts 

brisača s kapuco za otroke

Za najlepše vsakodnevne trenutke ob kopanju je tukaj izredno mehka brisača s kapuco. Zaradi večslojnih tetra plasti je neverjetno nežna do kože in las, veliko bolj kot klasične brisače. Tako bo kopanje v banji, na bazenu ali morju polno veselja. 🫧

NAROČI SVOJ DARILNI PAKETEK ➝

Komentiraj