📓Zakaj naravno strojeni copatki

Pustolovsko življenje najmlajših zahteva kvalitetno obutev, ki omogoča varen korak, podpira zdrav razvoj stopalc in seveda ni škodljivo splošnemu zdravju malčkov.

V enem prejšnjih člankov smo opisali 5 dejstev o mokasinkah, zaradi katerih se boste zaljubili vanje. Minimellows copatki med drugim izstopajo po kvaliteti materiala, iz katerega so narejeni - to je dojenčkom-varno 100% certificirano EU. Kaj točno to pomeni in kakšne so prednosti naravno strojenega usnja, vam podrobneje razložimo v tem članku.

 

 

Naravno strojeno usnje

Cena izdelka na žalost nikakor ne odraža njegove kvalitete, prav tako ne dejstva, kje in kako je narejen. Minimellows copatki so narejeni iz najkvalitetnejšega usnja, narejenega v Nemčiji. Namesto s kromom je usnje Minimellows copatk rastlinsko barvano. Uporabljamo usnje, ki je kot 1. usnje v Nemčiji prejelo certifikat združenja European Center for Alergy Research Foundation, da je primerno tudi za otroke z občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam.

Poleg izredne kvalitete usnja, so copatki so prejeli prestižno nagrado NAJBOLJŠE OBUVALO ZA PRVE KORAKE Junior Design Awards, ki šteje med najboljša priznanja v otroški branži in izdelek ocenjuje celostno – njegovo kvaliteto, resnično uporabno vrednost in dizajn.

 

minimellows copatki

OGLEJ SI CELOTNO KOLEKCIJO MINIMELLOWS COPATK ➝

 

Komentiraj