šŸ““Zakaj naravno strojeni copatki

Pustolovsko življenje najmlajŔih zahteva kvalitetno obutev, ki omogoča varen korak, podpira zdrav razvoj stopalc in seveda ni Ŕkodljivo sploŔnemu zdravju malčkov.

V enem prejÅ”njih člankov smo opisaliĀ 5 dejstev o mokasinkah, zaradi katerih se boste zaljubili vanje.Ā Minimellows copatki med drugim izstopajo po kvaliteti materiala, iz katerega so narejeni - to je dojenčkom-varno 100% certificirano EU. Kaj točno to pomeni in kakÅ”ne so prednosti naravno strojenega usnja, vam podrobneje razložimo v tem članku.

Ā 

Ā 

Naravno strojeno usnje

Cena izdelka na žalost nikakor ne odraža njegove kvalitete, prav tako ne dejstva, kje in kako je narejen. Minimellows copatki so narejeni iz najkvalitetnejŔega usnja, narejenega v Nemčiji. Namesto s kromom je usnje Minimellows copatk rastlinsko barvano. Uporabljamo usnje, ki je kot 1. usnje v Nemčiji prejelo certifikat združenja European Center for Alergy Research Foundation, da je primerno tudi za otroke z občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam.

Poleg izredne kvalitete usnja, so copatkiĀ so prejeli prestižno nagrado NAJBOLJÅ E OBUVALO ZA PRVE KORAKE Junior Design Awards, ki Å”teje med najboljÅ”a priznanja v otroÅ”ki branži in izdelek ocenjuje celostno ā€“ njegovo kvaliteto, resnično uporabno vrednost in dizajn.

Ā 

minimellows copatki

OGLEJ SI CELOTNO KOLEKCIJO MINIMELLOWS COPATKĀ āž

Ā 

Komentiraj