📓 Čudovita darila za božič

Pred vrati je letošnji veseli december, čaroben čas druženja in obdarovanja! Pri Minimellows imamo že zavihane rokave – v polni pripravljenosti na zavijanje daril smo za vas pripravili spisek idej za najlepša miklavževa in božična darila za otroke. Darilo naročite s kodo PRAZNIKI-10 za -10% na vse, ponudba velja do konca leta.

Omejeni praznični paketi tetra pleničk 

Zimski komplet 2 super mehkih in vpojnih muslin tetra pleničk iz 100% bombaža s certifikatom OEKO-TEX® zagotavlja popolno zračnost, mehkobo in udobje. Tetra pleničke so vsestranski in hkrati nepogrešljiv vsakodneven pripomoček pri dojenčkih. Še posebej pridejo prav pri negi, umivanju in previjanju, podiranju kupčkov, kot pregrinjalo za diskretno dojenje, zelo prav pa pridejo tudi pri senčenju in kot lahkotno pregrinjalo, ki nežnemu telescu nudi zaščito. Kvalitetna nega tako za otroke kot odrasle: ker so pleničke iz izredno nežnega, 100% OEKO-TEX bombaža, so veliko bolj primerne za sušenje las kot brisače, saj z njimi poskrbimo za nežno sušenje po kopanju, ki las ne poškoduje

tetra pleničke

NAROČI SVOJ PRAZNIČNI PAKET ➝

 

Praznična čestitka

Minimellows praznična čestitka je namenjena prijateljem vseh starosti in jo lahko podarite samostojno ali pa kot posvetilo ob darilnem paketku. Je ročno naslikana na visokokvalitetnem papirju nežne strukture in že po sebi odraža pozornost. Dodajte ji še svoje osebno sporočilce in razveselite vsakega prejemnika te čudovite praznične čestitke!

PRAZNICNA CESTITKA

NAROČI SVOJO PRAZNIČNO ČESTITKO ➝

 

Jelenček Malmo

Jelenček Malmo gotovo ni eden tistih živalic, ki bi se skrival pred mrazom – ravno pozimi se še posebej razživi in se stiska k malčkom s svojim mehkim kožuščkom. Še posebej prikupni so njegovi štrleči rogovi in pa bunkičasta tekstura, ki spodbuja dojenčkov senzorični razvoj. Ninica je ročno izdelana v Sloveniji ter narejena iz najmehkejših in certificiranih materialov. Jelenček Malmo je zagotovo popolna ideja za božično darilo, ki se ga bo razveselil vsak otrok.

 jelencek malmo

NAROČI SVOJEGA JELENČKA MALMA TUKAJ ➝

 

Darilni paketek ninica + copatki 

Ninica za crkljanje, copatki za topla stopalca ter za piko na i čestitka - bodisi praznična ali pa ob rojstvu. Ta čudovit darilni paketek je pravi praznični komplet! Darilce lahko sestavite tudi sami - iz kolekcije izberite najljubšo Minimellows ninico, ujemajoče se copatke ter čestitko z ročno napisanim osebnim posvetilom. Trojček je z ljubeznijo izdelan v Sloveniji in se odlikuje z materiali najboljše kakovosti za malčke! 

darilni paketki

NAROČI SVOJ DARILNI PAKETEK ➝

 

Nočna lučka g. Polarni Medvedek

Luči v času božiča simbolizirajo zvezde, ustvarijo praznično vzdušje kot ga poznamo in po ulicah ter domovih oddajajo toplino veselega decembra. Nočna lučka g. Polarni Medvedek s svojim prikupnim dizajnom krasi otroško sobico vsakega okusa. S svojo diskretno svetlobo daje otroku občutek varnosti, poleg tega pa je odlična rešitev za nočna hranjenja, zato jo bodo veseli tudi starši.

nocna lucka g. polarni medvedek

 

NAROČI NOČNO LUČKO G. POLARNI MEDVEDEK ➝

  

Lesena igra spomin

Če iščete ideje za božično darilo, s katero se lahko igrajo nekoliko starejši malčki in si ob tem trenirajo možgančke, je idealna lesena igra Spomin. Igra je vezana na temo potovanj ter vsebuje zanimiva dejstva o krajih, živalih in drugih podobah na ilustracijah. Igra je na voljo v slovenščini, hrvaščini, angleščini in nemščini, zato je odlično božično darilo tudi za kakšne sorodnike ali prijatelje v tujini oziroma te, ki so željani naučiti se katerega od teh jezikov.

lesena igra spomin

NAROČI LESENO IGRO SPOMIN ➝

 

Minimellows ponuja vrsto darilc, ki so popolna za praznično obdarovanje. Izdelki so narejeni z veliko mero ljubezni in vselej z mislijo na le najboljše za otroke. Hvala, ker z nakupom darila pri Minimellows podpirate lokalno

TUKAJ SI POGLEJ VSA PRAZNIČNA DARILA ➝

Komentiraj