šŸ““ Čudovita darila za božič

Pred vrati je letoÅ”nji veseli december, čaroben čas druženja in obdarovanja! Pri Minimellows imamo že zavihane rokave ā€“ v polni pripravljenosti na zavijanje daril smo za vas pripravili spisek idej za najlepÅ”a miklavževa in božična darila za otroke. Darilo naročite s kodoĀ PRAZNIKI-10 za -10% na vse,Ā ponudba velja do konca leta.

Omejeni praznični paketi tetra pleničkĀ 

Zimski komplet 2 super mehkih in vpojnih muslin tetra pleničk iz 100% bombaža s certifikatom OEKO-TEXĀ® zagotavlja popolno zračnost, mehkobo in udobje.Ā Tetra pleničke so vsestranski in hkrati nepogreÅ”ljiv vsakodneven pripomoček pri dojenčkih.Ā Å e posebej pridejo prav pri negi, umivanju in previjanju, podiranju kupčkov, kot pregrinjalo za diskretno dojenje, zelo prav pa pridejo tudi pri senčenju in kot lahkotno pregrinjalo, ki nežnemu telescu nudi zaŔčito.Ā Kvalitetna nega tako za otroke kot odrasle: ker so pleničke iz izredno nežnega, 100% OEKO-TEX bombaža, soĀ veliko bolj primerne za suÅ”enje las kot brisače, sajĀ z njimi poskrbimo za nežnoĀ suÅ”enje po kopanju, kiĀ las ne poÅ”koduje.Ā 

tetra pleničke

NAROČI SVOJ PRAZNIČNI PAKET āž

Ā 

Praznična čestitka

Minimellows praznična čestitka je namenjena prijateljem vseh starosti in jo lahko podarite samostojno ali pa kot posvetilo ob darilnem paketku. Je ročno naslikana na visokokvalitetnem papirju nežne strukture in že po sebi odraža pozornost. Dodajte ji Ŕe svoje osebno sporočilce in razveselite vsakega prejemnika te čudovite praznične čestitke!

PRAZNICNA CESTITKA

NAROČI SVOJO PRAZNIČNO ČESTITKO āž

Ā 

Jelenček Malmo

Jelenček Malmo gotovo ni eden tistih živalic, ki bi se skrival pred mrazom ā€“ ravno pozimi se Å”e posebej razživi in se stiska k malčkom s svojim mehkim kožuŔčkom. Å e posebej prikupni so njegovi Å”trleči rogovi in pa bunkičasta tekstura, ki spodbuja dojenčkov senzorični razvoj. Ninica je ročno izdelana v Sloveniji ter narejena iz najmehkejÅ”ih in certificiranih materialov. Jelenček Malmo je zagotovo popolna ideja za božično darilo, ki se ga bo razveselil vsak otrok.

Ā jelencek malmo

NAROČI SVOJEGA JELENČKA MALMA TUKAJĀ āž

Ā 

Darilni paketek ninica + copatkiĀ 

Ninica za crkljanje, copatki za topla stopalca ter za piko na i čestitka - bodisi praznična ali pa ob rojstvu. Ta čudovit darilni paketek je pravi prazničniĀ komplet! DarilceĀ lahko sestavite tudi sami - iz kolekcije izberiteĀ najljubÅ”o Minimellows ninico, ujemajoče se copatke ter čestitko z ročno napisanim osebnim posvetilom. Trojček je z ljubeznijo izdelan v Sloveniji in se odlikuje zĀ materiali najboljÅ”e kakovosti za malčke!Ā 

darilni paketki

NAROČI SVOJ DARILNI PAKETEK āž

Ā 

Nočna lučka g. Polarni Medvedek

Luči v času božiča simbolizirajo zvezde, ustvarijo praznično vzduÅ”je kot ga poznamo in po ulicah ter domovih oddajajo toplino veselega decembra. Nočna lučka g. Polarni MedvedekĀ s svojim prikupnim dizajnom krasi otroÅ”ko sobico vsakega okusa. S svojo diskretno svetlobo daje otroku občutek varnosti, poleg tega pa je odlična reÅ”itev za nočna hranjenja, zato jo bodo veseli tudi starÅ”i.

nocna lucka g. polarni medvedek

Ā 

NAROČI NOČNO LUČKO G. POLARNI MEDVEDEK āž

Ā Ā 

Lesena igra spomin

Če iŔčete ideje za božično darilo, s katero se lahko igrajo nekoliko starejÅ”i malčki in si ob tem trenirajo možgančke, je idealna lesena igra Spomin. Igra je vezana na temo potovanj ter vsebuje zanimiva dejstva o krajih, živalih in drugih podobah na ilustracijah. Igra je na voljo v slovenŔčini, hrvaŔčini, angleŔčini in nemŔčini, zato je odlično božično darilo tudi zaĀ kakÅ”ne sorodnike ali prijatelje v tujini oziroma te, ki so željani naučiti se katerega od teh jezikov.

lesena igra spomin

NAROČI LESENO IGRO SPOMINĀ āž

Ā 

Minimellows ponuja vrsto darilc, ki so popolna za praznično obdarovanje. Izdelki so narejeni z veliko mero ljubezni in vselej z mislijo na le najboljÅ”e za otroke. Hvala, ker z nakupom darila pri Minimellows podpirate lokalno!Ā 

TUKAJ SI POGLEJ VSA PRAZNIČNA DARILAĀ āž

Komentiraj