📓 IDEALNI COPATKI ZA VRTEC IN ŠOLO

Po dolgih poletnih počitnicah nadaljujejo svojo učno pot malčki v vrtcih in otroci v šolah s polnim zagonom. Z začetkom novega šolskega leta nataknejo prej-bosim stopalcem copatke, v katerih preživijo po več ur skoraj vsak dan. Da bodo te ure minevale čim bolj udobno, je dobra izbira copat za v vrtec ali pa za v šolo velikega pomena.

Naj gre za plesno urico v vrtcu ali pa hojo do šolske jedilnice – stopala dnevno prenašajo celotno telesno težo ter so s stikom s tlemi stalno izpostavljena spretnostnim izzivom, nemalokrat tudi nerodnim udarcem. Na kaj je treba biti pozoren pri izbiri primernih otroških copat?

Velikost

Stopala sicer hitro rastejo, a njihovi živčni končiči se razvijajo počasi. Prav zaradi tega malčki pogosto sami ne morejo oceniti, ali jih čevlji kje tiščijo, in jim moramo pri pomerjanju pomagati. Med stopalom in copatom spredaj naj bo kakšen centimeter prostora.

minimellows copatki

Material

Izbira kakovostnega materiala otroških copat je ključna, saj ta vpliva na njihovo vsestransko kvaliteto.

  • Da se otrokom razvijejo močna in prožna stopala je dobro, da so tudi copati, ki jih imajo v vrtcu in šoli mehki.
  • Ker se otroška stopala hitro potijo, naj bodo copatki iz naravnih materialov kot je usnje ali platno, saj tako pustijo stopalom dihati.

Bodite pozorni, da se copatki popolnoma prilagajajo stopalu in se otroku ne sezuvajo. 

Zakaj izbrati Minimellows otroške copatke?

Minimellows otroški copatki so ročno narejeni v Sloveniji iz varnega 100% certificiranega, rastlinsko barvanega EU usnja. Usnjeno blago je izredno mehko, razen tega pa ta naravni material najboljše kvalitete pusti stopalcem dihati.

Minimellows copatki so idealni za v vrtec in šolo, saj imajo všito mehko elastiko, ki omogoča lahko obuvanje in preprečuje nehoteno sezuvanje. Stopalu se popolnoma prilagodijo, nedrseč podplat pa otroku nudi varno in gotovo stopanje.

 

copatki minimellows

Na voljo je več različnih modelov otroških copatk, vsi pa se ponašajo z nagrado za najboljšo kolekcijo obuval za prve korake 🏆 Junior Design Awards, ki šteje med najboljša priznanja v otroški branži. Mednarodno nagrajeni slovenski Minimellows copatki so narejeni z ogromno ljubezni in oblikovani z mislijo na vse lastnosti dobre obutve za malčke.

PREGLEJ KOLEKCIJO OTROŠKIH COPATK ➝ 

Komentiraj