🎧 Maša Črešnik: kratek poletni klepet

Današnja gostja je Maša Črešnik – simpatična mamica, instagramerka in fotografinja. Z Ajdo sta imeli kratek ženski klepet o družinskem življenju, starševstvu in materinstvu.

 

Poslušaj tudi na: Apple Podcasts | Spotify Google Podcasts 

 

Potovanja s hčerko

Hčerka Olivija je stara leto in pol in potovanja ji ne predstavljajo težav. Ko so nedolgo nazaj leteli v Malago, je malčica prespala triurno pot. Sicer je pri vsaki vožnji tudi odvisno, kdaj se odpravljajo in pa, kako dolga je potem pot. Potovanje je tudi s hčerkico enostavno, vedno pa pride prav, če ima pri roki kakšne barvice za risanje, risanke in prigrizke.

  

Najlepši del materinstva?

Najljubša so ji jutra, ko vsi v miru vstanejo in se dan začne z družinskim zajtrkom, ko so skupaj pri mizi in na primer načrtujejo, kako bodo preživeli dan. Na splošno uživa v druženju ob skupnih zajtrkih in večerjah, ta družinski trenutek pri mizi ji je zelo všeč.

 

Starši se ogromno naučijo od svojih otrok

Tudi starši se od svojih otrok ogromno naučijo in ‘’starševske napake'' so praktično neizogibne. Maša pravi, da ji stvari hitro stopijo na živce in je kdaj prevzkipljiva. Včasih prehitro povzdigne glas ali se razkuri in vidi, da pri Oliviji ne doseže tega, kar si želi in se sama potem zasekira.

 

Otroci v času korona virusa

Hčerka se je rodila le kakšen mesec pred razglasitvijo epidemije marca lani. Tudi to je imelo svoje prednosti, saj so tako preživeli zelo veliko časa skupaj doma. Ko je šla malčica s trinajstimi meseci v vrtec, je imela Maša sprva slabo vest, ker je sama delala od doma. Zdaj pa je zelo zadovoljna, saj se ji zdi, da otroci od vrtca ogromno odnesejo.  

 

Družbena omrežja in otroci

Maša uporablja družbena omrežja za objavljanje slik hčerke zelo z distanco. Sicer je zdaj glede tega že bolj sproščena, a še vedno pazi in išče zdravo mejo, se ji pa tudi zdi nekako neizogibno.

 

Nasvet staršem in bodočim staršem… 

…‘’Poslušajte sebe in svojo kmečko pamet!’’

 

 

Poslušaj tudi na: Apple Podcasts | Spotify Google Podcasts 

 

 

Ko zajček Aiko k malčku priskaklja v naročje, se zavijeta v mehek objem in odsanjata v sladek spanec ♥

KUPITE ZAJČKA AIKA➝

Komentiraj