📓 Minimellows praznična darilca

Ker se približuje najlepši čas v letu, smo tudi pri Minimellows zaposlili naše pridne škratke, ki pomagajo pri pakiranju daril. Za vaše najmlajše smo tako z zvrhano mero ljubezni pripravili izbrana darila, nismo pa pozabili tudi na vas, starše. Vsi izdelki so lično zapakirani, po opravljenem plačilu prispejo v dveh dneh in so kot nalašč za decembrsko obdarovanje. Tukaj je nekaj idej:

Praznična ninica Jelenček Malmo

V našo stalno ponudbo se je vrnil Jelenček Malmo, najbolj praznični predstavnik zbirke ninic Minimellows. Malmo je v Sloveniji ročno izdelana ninica, narejena iz najmehkejših in certificiranih materialov. S svojo bunkičasto teksturo spodbuja dojenčkov senzorični razvoj. Ima simpatične rogove, ki se jih dojenčki spontano oprimejo, tako da jih občutek varnosti in topline ponese v sladke sanje.

Darilo Jelenček Malmo Minimellows

Naroči svojega Jelenčka tukaj

Darilni paketi Ninica + mokasinke

Izvirni darilni paketki Minimellows bodo vaše najmaljše razveselili z mehko ninico in ujemajočimi se mokasinkami. Na voljo je pet različnih paketov - v vsakem kraljuje drugačna Minimellows ninica in izjemno mehke, ročno izdelane mokasinke v pripadajočem motivu. Paketi so lično zapakirani v eko škatlicah, zraven pa je priložena še zgodbica o ninici. Popolno darilo za pod smrečico!

Darilni paketki ninica in mokasinke

Izberi svoj darilni paket zdaj

Mikavževi piškoti + darilo

Čisto na sveže in v zelo omejeni količini smo v letošnji nabor darilc dodali omamno dobre praznične Miklavževe piškote. V sodelovanju z Emazing creations in Cookieland smo pripravili paketek presenečenja s tremi noro dobrimi in estetsko dovršenimi piškoti. Na voljo je 5 različnih motivov in dve kombinaciji okusov: cimet-vanilija-Bounty ali verzija za odrasle, choco chip & Baily’s. Izbirate lahko torej med alkoholnim ali nealkoholnim paketom, okusov in motivov ni možno izbirati. K paketku kot darilce priložimo še našo estetsko praznično čestitko. Čudovita pozornost, ki bo letos posladkala praznike vaših najbližjih.

Darilni piškotki Minimellows

Naroči Miklavževe piškote tukaj

Praznična čestitka Minimellows

Unikatna, ročno ilustrirana čestitka s prikupnim prazničnim voščilom na prvi strani je lahko dodatek k ostalim darilom, lahko pa jo pošljete samostojno. Ima nežno strukturo, izdelana je iz visokokvalitetnega papirja, na hrbtni strani pa ima ročno odtisnjen suhi žig. Na vašo željo v čestitko ročno dopišemo vaše posvetilo in jo pošljemo na končni naslov osebe, ki jo želite obdariti. Priročna rešitev, ki vam prihrani dodatno pot, saj naši pridni škratki vse postorijo namesto vas.

Minimellows praznicna cestitka

Pošlji voščilnico s posvetilom

Lesena igra spomin

Klasika, ki jo mora imeti v svoji zbirki igrač vsak malček. Leseni spomin Minimellows vsebuje 11 ilustriranih parov in en prazni par, na katerega otrok nariše svojo risbico in tako zabeleži svoj spominček. Na priloženem listku je zapisano zanimivo dejstvo o vsaki ilustraciji. Z igro spomin spodbujamo otrokov um in kreativno žilico, kar je v današnjem svetu digitalnih igrač še toliko bolj pomembno. Lesene ploščice so zapakirane v lahki laneni vrečki, da jih lahko otrok vzame s seboj tudi na obisk k babici ali na izlet. Če želite spodbujati učenje tujega jezika, je poleg slovenske na voljo še angleška, nemška in hrvaška različica igre.

Minimellows spomin za darilo

Naroči spomin Minimellows tukaj

Že imate svojega favorita? Če ga še niste našli, vas vabimo v spletni butik Minimellows, kjer si lahko ogledate našo celotno ponudbo. Še namig: do konca leta vam koda MINIMELLOWS-15 prinaša 15 % popust na čisto vse Minimellows izdelke razen piškotov. Pohitite in izkoristite to posebno ugodnost, da boste vaše malčke obdarili z najlepšimi darilci po znižanih cenah.

In ne pozabite: Sreča je v majhnih stvareh, toplih ljudeh in objetih dlaneh.

Pa vesel skok v december!

Komentiraj