📓 5 dejstev o mokasinkah, zaradi katerih se boste zaljubili vanje

V enem izmed prejšnjih zapisov smo govorili o razlogih, zakaj dojenčki obožujejo ninice. Danes pa se bomo posvetili dejstvom o mini mokasinkah, zaradi katerih boste želeli en par nabaviti še sami. No, zase boste morali pokukati v kakšno drugo trgovino, za najboljšo obutev vaših najmlajših pa smo poskrbeli mi. 

Za vas smo pripravili 5 dejstev o mokasinkah, ki vas bodo gotovo prepričala.

Mokasinke Minimellows

Mokasinke Minimellows so:

  1. Izredno mehke. Mokasinke so izdelane iz dojenčkom varnega 100% certificiranega EU usnja, ki zagotavlja izredno mehkobo celotnega obuvala vkjučno s podplatom. Zagotovo veste, da pediatri za ustrezen razvoj otrokovih možganov priporočajo čim več bose hoje. Ko za dojenčke izbiramo prvo obutev, naj torej tudi ta čim bolj posnema boso stopalo; podplat copatka ali čevlja mora biti mehek kot druga koža. Mokasinke so zato idealne, saj so popolnoma fleksibilne, nimajo trdega stopalnega loka in jih z lahkoto upognemo v dlani. Poleg tega nudijo dovolj prostora za majhne prstke, da se lahko še vedno prosto gibljejo. 
  2. Zelo zračne. Narejene so iz naravnih materialov, ki poskrbijo, da nogica v njih še vedno diha. Med prvim in petim letom starosti so otroci namreč najbolj aktivni - najprej shodijo, nato pa kmalu tekajo, skačejo, se vrtijo, cepetajo in poplesujejo. Vse to povzroča povečano potenje stopal, zato je izjemnega pomena, da je obuvalo zračno.
  3. Ročno delo, narejeno v Sloveniji. Copatki so plod sodelovanja s slovensko priznano znamko Mia & Mika, ki je letos za omenjene copatke osvojilo bronasto priznanje na Junior Design Awards, ki šteje med naboljša priznanja v otroški branži. Za izdelavo uporabljamo rastlinsko barvano usnje. 
  4. Udobne in kljub temu sila modne. Veliko krat se zgodi, da zaradi udobja trpi dizajn obuvala ali obratno. V našem primeru pa gresta uporabnost in lepota z roko v roki. Mokasinke imajo atribute najmehkejšega copatka, hkrati pa izgled izjemno modnega otroškega čeveljca. Zadetek v polno, drži?
  5. Prilagojene malim nogicam in praktične. Na nartu imajo mokasinke priročno elastiko, ki se lepo raztegne, da jih otročku enostavno obujemo na nogo. Zaradi iste elastike se med igro in hojo ne sezuvajo, ampak ostanejo na nogici. Primerne so za novorojenčke, za dojenčke, ki bodo vsak čas naredili prve korake, in malčke, ki že suvereno hodijo. So trpežne, primerne tako za notranje prostore kot zunanje pogoje (z izjemo dežja).

Bronasto priznanje na Junior Design Awards

Mokasinke Minimellows

Smo vas prepričali? Sedaj samo še izberete enega izmed šestih motivov in ga naročite, da bo pravočasno pri vas. Če boste mokasinke podarili za darilo, jih lahko skombinirate z ujemajočo se ninico, da bo darilni paketek za dojenčka zares popoln. Na voljo so mokasinke za otročke od 0 mesecev do 2.5 let (notranja velikost podplata 12 cm - 14 cm). 

Mokasinke Minimellows - darilo

Poglej mokasinke

Ko otrok mokasinke preraste, bodo zaradi svoje trpežnosti ostale čudovit spomin na najzgodnejše otrokovo obdobje.

Komentiraj