šŸ““PAKETKI ZA NOVOROJENČKE: PEDOSANA X MINIMELLOWS

Eden prvih čutov, s katerim začnejo novorojenčki spoznavati sebe in svojo okolico, je dotik. Preko njega se novorojenčki povežejo tudi s starÅ”i ā€“ bodisi med crkljanjem, previjanjem, kopanjem, podiranjem kupčka ali pa namestitvijo v lupinico. Zaradi njihove stalne potrebe po negi spremlja novorojenčke vsakodnevna rutina polna dotikov in premikov ā€“ s previjalne mize v kad, iz naročja na ramo in tako dalje.

Predvsem pri prvorojenčkih se morajo novopečeni starŔi Ŕe naučiti, kako pravilno držati, premikati in dotikati se novorojenčka. Pravilno ravnanje je pomembno za novorojenčke in pripomore k sproŔčenemu starŔevstvu. Pedosana, ki je strokovno podkovana ekipa na področju gibalnega razvoja dojenčkov in otrok, je na to temo izdala knjižico Prvi dotiki in prvi premiki. Knjižica vsebuje slikovno gradivo in jasne opise posameznih prijemov ter je med drugim namenjena tudi temu, da starŔe v njihovi vlogi opogumi. V pomoč bo zlasti starŔem z dojenčki starimi med 0 in 3 meseci.

knjigica in cestitka

Eden prvih dojenčkovih tesnih stikov je poleg starÅ”ev igrača, kot je mehka ninica. Minimellows ninice so narejene z dodatno pozornostjo na kvalitete, ki otrokov razvoj stimulirajo ā€“ so iz mehkih materialov, ki so malčkom prijetni na otip in imajo lastnosti, ki Å”e posebej spodbujajo otrokovo radovednost.

V Minimellows ponudbi je zdaj na voljo nov paketek za novorojenčke: Pedosana x Minimellows. To je čudovit komplet ob rojstvu otroka ā€“ na voljo pa je v dveh različicah:

  • PAKETEK KRAVICA PAULINA + PEDOSANA KNJIGA PRVI DOTIKI IN PREMIKI + ČESTITKAĀ 

Novorojenčki prvih 6 tednov vidijo črno-belo. Njihov vid se izboljŔuje in ostri v prvih 12 mesecih življenja, razvoj vida pa spodbujajo predvsem predmeti močnih kontrastov in oblik. Z razvojem vida napreduje tudi otrokov gibalni razvoj, saj namreč prej, ko malčki začnejo zaznavati svet okoli sebe, prej ga začnejo tudi raziskovati. Kravica Paulina je s svojim črno-belim lisastim vzorcem za malčke prava paŔa za oči, saj jo lahko zaradi tega dobro zaznajo, spoznajo in prepoznajo. Kmalu začnejo tudi segati po njenih malih uŔeskih ter izbočenemu gobčku. V paketku sta poleg kravice Pauline tudi Pedosanina knjiga Prvi dotiki in prvi premiki ter čestitka ob rojstvu, v katero lahko po vaŔi želji ročno dopiŔemo osebno sporočilo.

kravica paulina-pedosana paketek

KUPITE PAKETEK ZA NOVOROJENČKE PEDOSANA X MINIMELLOWS S KRAVICO PAULINO āž

Ā 

  • PAKETEK ZAJČEK AIKO + PEDOSANAĀ KNJIGA PRVI DOTIKI IN PREMIKI + ČESTITKAĀ 
Drugi paketek vsebuje zajčka Aika, ki pozitivno vpliva na razvoj tipa, saj ima kup lastnosti, ki tip spodbujajo. Zajček Aiko ima dolga Ŕtrleča uŔesa, ki pritegnejo pozornost malčkov ter stimulirajo njihovo gibanje. Prav tako je posebej privlačna njegova pikčasta struktura, ki stimulira razvoj vida ter domiŔljije in je tudi zelo prijetna ter zanimiva na otip. Tudi ta paket vsebuje odlično Pedosanino knjigo za starŔe Prvi dotiki in prvi premiki, ter čestitko ob rojstvu, ki komplet Ŕe posebej izpopolni.
zajček Aiko - pedosana paketek

KUPITE PAKETEK ZA NOVOROJENČKE PEDOSANA X MINIMELLOWS Z ZAJČKOM AIKOM āž

Ā 

Tukaj je tudi povezava do podcast epizode, v kateri smo se z Janjo iz Pedosane pogovarjali o gibalnemu razvoju dojenčkov.

Komentiraj