šŸ““ Zakaj so tetra pleničke nepogreÅ”ljive pri dojenčkih?

Na seznamu prvih pripomočkov za dojenčke se visoko uvrŔčajo tetra plenice. S svojo vsestransko uporabnostjo so tako za dojenčke kot za starÅ”e nepogreÅ”ljive, zato o njih tudi pravijo, da jih nikoli ni preveč. Z velikim navduÅ”enjem vam predstavljamo naÅ”e novinke ā€“ Minimellows muslin tetra pleničke.

Vsestranska uporabnost

Muslin je ena najnežnejÅ”ih bombažnih tkanin. Ker je bombaž redko tkan, je material izredno zračen in lahek ā€“ popoln za nežno dojenčkovo kožo. So idealen pripomoček pri dojenčkovi negi in lahko služijo kot krpice za umivanje ali pa kot plenice za povijanje. Zaradi njihove mehkobe in zračnosti so blažilne občutljivi dojenčkovi koži ter pridejo prav tudi kot pregrinjalo za senčenje v sončnih dneh.

Muslin tetra plenice so iz zelo obstojne tkanine in so kos neÅ”tetim pranjem. Zato so te priljubljene kot podloga pri podiranju kupčkov, kot zaŔčita pred polivanjemĀ ter podloga med previjanjem ali hranjenjem.Ā Tetra plenice so tudi zelo priročne in tako priljubljene kot pregrinjalo za diskretno dojenje.

Minimellows muslin tetra pleničke so izredno mehke in vpojne, narejene iz 100% bombaža s certifikatom OEKO-TEXĀ®. Zagotavljajo popolno zračnost, mehkobo in udobje.Ā 

Set izredno kvalitetnih in trpežnih tetra pleničk jeĀ Äudovita ideja za darilo. Pleničke so namreč zavite z darilnim trakom in prispejo v lično zapakiranem darilnem paketu iz eko Å”katle. Tako pleničke kot tudi eko Å”katla, v kateri prispejo, so narejene v Sloveniji,Ā z veliko ljubezni do dizajna, kakovosti in uporabnosti.Ā Ponudba tetra pleničk je na voljo v naslednjih kombinacijah:

1.Ā ParĀ tetra pleničkĀ 

Paket vsebuje komplet 2 tetra pleničk. Zaviti sta lično z darilnim trakcem in v eko darilni Å”katli. Vse je narejeno v Sloveniji inĀ s polno mero ljubezni!

tetra plenicke

Ā 

2.Ā Tetra plenica + čestitka

Ta paketek vsebuje poleg 2 izjemno mehkih tetra plenic tudi čestitko z ročno ilustracijo, dodelano do zadnjega detajla. Je idealno darilo ob rojstvu, saj da poleg praktičnega darila prostor tudi osebnemu sporočilu in pozornosti v obliki čestitke.

tetra plenicki in cestitaĀ 

Ā 

3.Ā Tetra plenica + ninica

Popolnost paketka Minimellows tetra plenice z ninico je v njunih izjemno mehkih materialih. Zraven kompleta 2 tetra pleničk izberite najljubŔo ninico, ki bo malčka ali malčico spremljala ob vsakodnevnih doživetjih!

Ā 

Ā 

4.Ā Tetra + ninica + čestitka

Tudi par tetra pleničk z ninico lahko obogatite s čestitko. Po želji vam v čestitko ročno dopiÅ”emo vaÅ”e posvetilo in paketek dostavimo na naslov obdarovanca!Ā 

ninica, cestitka, tetra plenicka

Ā 

5.Ā Tetra plenica z božično čestitko + ninico

Da ne bodo v prednosti le tisti, ki imajo rojstni dan v najbolj prazničnem obdobju leta, je seveda na voljo tudi kombinacija tetra pleničk z ninico po izbiri in z božično čestitko. Božična čestitka je popolna priložnost, da ubesedite srčnost in toplino teh zimskih prazničnih dni!

ninica, boz.cestitka, tetra plenicka

Ā 

PREGLEJ VSO PRAZNIČNO PONUDBOĀ āž

Komentiraj